Slider_home_Olijfolie-2_Tres-Campos

Tres Campos werkt exclusief samen met olijfolieproducent LaSolana2

LaSolana2 is een kleinschalig familiebedrijf dat belangrijke (internationale) prijzen in de wacht heeft gesleept met (h)eerlijke producten. Het bedrijf is uniek vanwege de hoogte (1100 meter) van de plantage en levert olijfolie van de allerbeste kwaliteit met een intense smaak. De olijfboerderij van de familie Sánchez Arán bevindt zich in Oria y Chirivel (Almería).

Vader Cristóbal werkt vol passie en liefde op zijn geboortegrond aan een bescheiden maar uiterst smaakvolle oogst van olijven die hij samen met zijn vrouw María en twee zonen verwerkt tot uitstekende, prijswinnende olijfolie. De familie plukt de Picual olijven met de hand en al vroeg in het seizoen. Na de persing gaat de zuivere olijfolie in gelimiteerde en genummerde flessen en blikken. De olijfolie is van excellente kwaliteit en bevat meer gezonde voedingsstoffen dan iedere andere olie. Met de olijfolie van LaSolana2 heb je dus een exclusief product in huis dat je gerechten naar een hoger niveau tilt.

Bijzonder is ook de ChocAOVE van dit bedrijf. Heerlijk zachte, pure chocolade verrijkt met een vleugje olijfolie (Aceite de Oliva Virgen Extra). Deze chocolade is tot stand gekomen dankzij de samenwerking tussen twee food-loving  families die gezondheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De familie Pérez is al generaties lang een begrip in de Spaanse chocolaterie. In samenwerking met Cristóbal Sánchez Arán vinden cacao en olijfolie elkaar in deze bijzondere chocolade. ChocAOVE  heeft een delicate en evenwichtige smaak en wordt geassocieerd met verbeteringen in het cardiovasculaire risicoprofiel. Een unieke smaakcombinatie!

LaSolana2-ChocAOVE-Chocolade-