Slider_home_Olijven_Tres-Campos_mobiel
Slider_Olijven_Tres-Campos

Tres Campos werkt exclusief samen met de volgende producenten

LaSolana2 Olijfolie

LaSolana2 is een kleinschalig familiebedrijf dat belangrijke (internationale) prijzen in de wacht heeft gesleept met (h)eerlijke producten. Het bedrijf is uniek vanwege de hoogte (1100 meter) van de plantage en levert olijfolie van de allerbeste kwaliteit met een intense smaak. De olijfboerderij van de familie Sánchez Arán bevindt zich in Oria y Chirivel (Almería). Vader Cristóbal werkt vol passie en liefde op zijn geboortegrond aan een bescheiden maar uiterst smaakvolle oogst van olijven die hij samen met zijn vrouw María en twee zonen verwerkt tot uitstekende, prijswinnende olijfolie. Men plukt de Picual olijven al vroeg en met de hand. Na het persen wordt de olijfolie in gelimiteerde en genummerde oplage gebotteld. Met de olijfolie van LaSolana2 heb je dus een exclusief product in huis dat je gerechten naar een hoger niveau tilt.

Basilippo Olijfolie

Basilippo is een familiebedrijf dat reeds sinds 1850 een uitstekende naam heeft opgebouwd binnen de olijfoliewereld. In de provincie Sevilla bestiert de familie 20 hectare uiterst vruchtbare grond waarop voornamelijk Arbequina olijven worden verbouwd. Tres Campos heeft de heerlijk frisse olijfolie met sinaasappelaroma in het assortiment: een echte smaaksensatie!

Tevens verzorgt Basilippo rondleidingen over het landgoed, waarbij u stap voor stap alle factoren ontdekt die betrekking hebben op het proces van het tot stand komen van kwaliteitsolijfolie. Indien u interesse heeft in een bezoek aan Basilippo, neemt u dan contact op met Tres Campos.

LaSolana2 ChocAOVE

Bijzonder is ook de ChocAOVE van dit bedrijf. Dit is heerlijk zachte, pure chocolade verrijkt met een vleugje extra virgin olijfolie (Aceite de Oliva Virgen Extra). Deze chocolade heeft een delicate en evenwichtige smaak en wordt geassocieerd met verbeteringen in het cardiovasculaire risicoprofiel. Een unieke smaakcombinatie!

Tres Campos levert ook de ecologische wijnazijn van LaSolana2 in een handige spray met een intens aroma en veel body. Heerlijk bij salades, dressings, vinaigrettes en marinades.

aceituna en envero

Águra Picual Olijfolie

De familie Aguilar Segura bestaat uit vijf broers en zussen en hun ouders. Beide ouders komen uit families met een lange landbouwgeschiedenis en zijn opgegroeid met liefde voor de natuur. Deze liefde hebben zij overgedragen op hun kinderen inclusief hart voor olijfbomen, olijven en olijfolie. De olijfboomgaard bevindt zich in het zuiden van Spanje, vlakbij Sevilla. Zodra de olijven rijp zijn, komt de hele familie naar de boomgaard om te oogsten. De eerste olijven leveren een fruitige olie met uitgebalanceerde smaken. De olie van deze olijven is onmisbaar in iedere keuken!