Slider_home_Olijven_Tres-Campos_mobiel
Slider_Olijven_Tres-Campos

Tres Campos werkt exclusief samen met de volgende producenten

LaSolana2 Olijfolie

LaSolana2 is een kleinschalig familiebedrijf dat belangrijke (internationale) prijzen in de wacht heeft gesleept met (h)eerlijke producten. Het bedrijf is uniek vanwege de hoogte (1100 meter) van de plantage en levert olijfolie van de allerbeste kwaliteit met een intense smaak. De olijfboerderij van de familie Sánchez Arán bevindt zich in Oria y Chirivel (Almería). Vader Cristóbal werkt vol passie en liefde op zijn geboortegrond aan een bescheiden maar uiterst smaakvolle oogst van olijven die hij samen met zijn vrouw María en twee zonen verwerkt tot uitstekende, prijswinnende olijfolie. Men plukt de Picual olijven al vroeg en met de hand. Na het persen wordt de olijfolie in gelimiteerde en genummerde oplage gebotteld. Met de olijfolie van LaSolana2 heb je dus een exclusief product in huis dat je gerechten naar een hoger niveau tilt.

LaSolana2 ChocAOVE

Bijzonder is ook de ChocAOVE van dit bedrijf. Dit is heerlijk zachte, pure chocolade verrijkt met een vleugje extra virgin olijfolie (Aceite de Oliva Virgen Extra). Deze chocolade heeft een delicate en evenwichtige smaak en wordt geassocieerd met verbeteringen in het cardiovasculaire risicoprofiel. Een unieke smaakcombinatie!

Tres Campos levert ook de ecologische wijnazijn van LaSolana2 in een handige spray met een intens aroma en veel body. Heerlijk bij salades, dressings, vinaigrettes en marinades.

Oleo Almanzora Arbequina Olijfolie   

Oleo Almanzora is een innoverend bedrijf en komt voort uit een lange traditie van verschillende generaties olijventelers. Met de nieuwste milieuvriendelijke technieken levert Oleo Almanzora ieder jaar olijfolie extra vierge van de állerbeste kwaliteit. 

Het bedrijf heeft 4 boerderijen met meer dan 30.000 olijfbomen van de Arbequina variëteit in productie. Hoofdactiviteit is het omzetten van deze olijven in een pure olijfolie voor echte fijnproevers. De snelheid van het transport naar de maalderij samen met de lage mengtemperatuur, de hygiëne controle en het kwaliteitsprotocol van het hele proces, zijn de sleutels tot  kwaliteit. Om de kwaliteit voor lange tijd ook in jouw keuken te garanderen, wordt de goudgele olijfolie verpakt in donker glas.

Wil je eens van dichtbij zien hoe olijven groeien, hoe het proces in zijn werk gaat en hoe passievol de ondernemers van Oleo Almanzora over olijfolie kunnen vertellen? Je bent van harte welkom voor een bezoek aan de olijfboomgaard voor een rondleiding, een proeverij of een ontbijt met aansluitend een tour! Meer info? Neem contact op met Tres Campos en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!      oleoturismo