Slider_Olijfolie_Tres-Campos
Slider_Olijfolie_Tres-Campos_mobiel

Tres Campos brengt Spanje bij je thuis!

Mijn passie voor Spanje, de Spanjaarden en alles wat met de Spaanse taal en cultuur te maken heeft deel ik graag met jou. Hoe? Ik zorg voor een stukje Spanje in Nederland! In Gameren vind je mijn winkel in Spaanse specialiteiten; een mediterrane oase midden in de polder.

Natuurlijk kun je ook al je favoriete Spaanse producten eenvoudig en snel via de webshop bestellen.

Tres Campos richtte zich in eerste instantie alleen op Spaanse olijfolie. Olijfolie is een fascinerend en uiterst gezond product met een eeuwenlange traditie. Ik ben me gaan verdiepen in de enerverende wereld van dit vloeibare goud, heb tientallen soorten olijfolie geproefd en diverse olijfboeren bezocht om uiteindelijk alleen de allerbeste olijfolie mee naar Nederland te nemen. De olijfolieproducenten ken ik dus allemaal persoonlijk en zijn inmiddels echte amigos geworden.

Typisch Spaans

De fantastische olijfolie van Tres Campos is rechtstreeks afkomstig van olijfboeren die op authentieke en ambachtelijke wijze te werk gaan. Het betreft kleinschalige olijfboomgaarden waar de olijven alle tijd krijgen om te rijpen en op het juiste moment geplukt en verwerkt worden tot echte kwaliteitsolie. Naast olijfolie vind je bij Tres Campos ook tal van andere Spaanse specialiteiten. Wat dacht je van de fantastische chocolade ChocAOVE, een unieke combinatie van pure chocolade met een vleugje olijfolie. Of de schitterende producten uit de zout-lijn van Sal de Ibiza; een feestje op iedere tafel.

Uitbreiding

Intussen zitten we bij Tres Campos niet stil en luisteren we goed naar onze gewaardeerde klanten. We zijn altijd op zoek naar de lekkerste Spaanse specialiteiten en breiden ons assortiment continu uit. Ben je op zoek naar een heerlijke Tapenade of die typische Salsa voor bij je Patatas Bravas? Je vindt het allemaal bij Tres Campos.

Gewoon een Goed Verhaal!

Steeds meer consumenten verlangen een authentiek product, op eerlijke wijze verkregen en met een duidelijke herkomst. Tres Campos voldoet aan deze wensen. Alles onder het motto: de beste kwaliteit garandeert een ware beleving!

Saludos,

                           Daphne

Over Ons - Daphne van Houwelingen - Eigenaar Tres Campos